
Numer przedmiotu | 500064 | |
Status | na sprzedaż | |
![]() |
Rodzaj sprzętu | Garownia z okapem oparów, podstawą i filtrem wody, Piec z zaparowaniem, sterowanie, Piec z zaparowan |
![]() |
Marka | RETARDER-PROVER, WIESHEU, WIESHEU |
![]() |
Model | HENGEL AR-68 IG, EBO 86, EBO 86 L, Comfort, EBO 86 |
![]() |
Wartość szacowana | 23 700 PLN netto |
![]() |
Termin składania ofert | 2023-02-08 10:00:00 |
![]() |
Rok produkcji | 2018 |
![]() |
Przedmiot w magazynie SF | Nie |
![]() |
Numer fabryczny | 18415, 12020124, 12020123 , 12020122, 12020121 |
Opis
Wszelkie informacje, zdjęcia, dane techniczne, wyceny rzeczoznawców itp. dotyczące Przedmiotu Sprzedaży zamieszczone w Serwisie Poleasingowym nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego oraz mają charakter poglądowy, a Organizator Sprzedaży nie ponosi odpowiedzialności za wnioski, jakie na ich podstawie wyciągnie Uczestnik Sprzedaży. Składający ofertę kupna jest zobowiązany, we własnym zakresie, do dokładnej weryfikacji stanu technicznego, kompletności wyposażenia oraz dokumentacji technicznej i serwisowej Przedmiotu Sprzedaży.
Przedmiotem wyceny jest szafa chłodniczo garownicza Hengel znajdująca zastosowanie w piekarniach, cukierniach i pizzeriach. Pozwala na przechowywanie ciasta w warunkach chłodniczych, jak i fermentowania ciasta w komorze wzrostowej. Przystosowana do przechowywania blach piekarniczych.
Dane identyfikacyjne i techniczne Nazwa: Szafa chłodniczo garownicza Producent: Hengel Model: - Numer seryjny: - Sterowanie: Bi-Tronic 2 Wymiary: 1233x870x2322 Zasilanie: 230 V Rok produkcji: - Masa: 212 kg Wyposażenie: 17 x prowadnice na blachy 600x800, wysokość regulowana, Filtr wody Steamax XL
Informacje dotyczące stanu technicznego i dokumentacji Urządzenie zmagazynowane na hali – zabezpieczone przed działaniem czynników atmosferycznych. W trakcie oględzin urządzenie podłączono do zasilania - ze względu na brak operatora, podczas oględzin nie było możliwe pełne sprawdzenie działania urządzenia. Istnieje ryzyko wykrycia wad i usterek podczas eksploatacji. Elementy zestawu noszą ślady zużycia eksploatacyjnego –zarysowania, zadrapania, zabrudzenia itp. Na urządzeniu nie zidentyfikowano tabliczki znamionowej. Dodatkowo stwierdzono: - drzwi – liczne wgniecenia, zarysowania, - obudowy boczne – liczne wgniecenia zarysowania, Szczegółowy stan na załączonej dokumentacji fotograficznej. Stan wizualny urządzenia określa się jako dostateczny.
,
Przedmiotem wyceny jest modułowy piec piekarniczo-cukierniczy WIESHEU EBO, w skład którego wchodzą
następujące elementy:
- piec WIESHEU EBO 86 M z zaparowaniem,
Model: Ebo 86-M-Backofen Numer seryjny: 12020121 Rok produkcji: 2018 Zasilanie: 400V, 50Hz Moc: 5,85 kW Wymiary komory: 805x705x195 mm Wyposażenie: Sterowanie Comfort - piec WIESHEU EBO 86 L z zaparowaniem, Model: Ebo 86-L-Backofen Numer seryjny: 12020122 Rok produkcji: 2018 Zasilanie: 400V, 50Hz Moc: 10,8 kW Wymiary komory: 2x 805x705x125 mm Wyposażenie: Sterowanie Comfort - okap automatyczny z kondensatorem oparów WIESHEU EBO 86 Model: Ablufthaube 86_200 Numer seryjny: 12020124 Rok produkcji: 2018 Zasilanie: 230V, 50Hz/60Hz Moc: 0,25 kW - podstawa zabudowana z 3 stron Model: UG-Ebo86 Numer seryjny: 12020123 Rok produkcji: 2018 Wysokość: 625 mm Prowadnice: 2 x 6 blach - blacha 60x40 aluminiowa, perforowana,
Urządzenie zmagazynowane na hali – zabezpieczone przed działaniem czynników atmosferycznych. W trakcie oględzin urządzenia nie podłączono do zasilania - ze względu na brak operatora, podczas oględzin nie było możliwe uruchomienie i sprawdzenie działania urządzenia. Istnieje ryzyko wad i usterek podczas zainstalowania i eksploatacji. Elementy zestawu noszą ślady zużycia eksploatacyjnego –zarysowania, zadrapania, zabrudzenia itp. Komory pieca zabrudzone – wymagają czyszczenia. Dodatkowo stwierdzono: - okap – wgnieciona obudowa górna, brak przewodu zasilającego, Szczegółowy stan na załączonej dokumentacji fotograficznej. Stan wizualny urządzenia określa się jako dostateczny
,
ul. Żupnicza 11
03-821 Warszawa
Polska
Dział Zarządzania Aktywami
The search help offers you tips and information on improving your search results.